heta ämnen: är polyuretan behövs för bambugolv?

ämnen

Här på vi njuta av att tillhandahålla en plats där hem förbättring nybörjare och experter kan komma samman för att utbyta idéer och råd. Inuti våra forum kan användarna göra sökningar trådar för att se vilka utbyten sker på ett ämne av intresse eller starta eget dialog genom att publicera något för samhället att delta i. Med över 250.000 medlemmar och räknar, är denna resurs ganska aktiv så varje vecka vi lyfta en av de samtal som bara kan hjälpa dig med att nästa DIY projekt.

Husägare som letar efter hållbara material för sina golv projekt undrar ofta om stabiliteten i bambu. Många undrar om det är nödvändigt att lägga till ytterligare skydd för att lagra-köpt bambu plankor för att förhindra repor och bucklor från lätt förstör skönheten i sina nya golv. Låt oss gå till forumet och se vad ett par veteran DIYers har att säga om det.

Original Post: Polyuretan på New bambu golv?

inkhavoc Me m BER

Vi har sett några bra erbjudanden på bambu golv, och vi har övervägt dem för min dotters sovrum. Vissa människor säger att det repor lätt, och vissa människor har sagt att vi kan / bör sätta polyuretan över helt nya golv för att skydda dem från repor,. Jag undrar bara om någon hade några råd om huruvida detta är en bra idé – att sätta polyuretan på en helt ny, färdig bambu golv,. Tack!

Höjdpunkter från tråden

marksr Forum Ämne Moderator

Jag vet inte mycket om bambu golv, men i allmänhet fabriken yta är hårdare än någon webbplats appliceras finish. Om du gjorde tillämpas poly till golv, skulle du behöva sand dem lite först så att poly binder med den befintliga finish. Om du bara tillämpa den över den befintliga finish, kommer det att vara benägna att skala.