hemmabiosystem

Hemmabio är enorm. Det är så stor att, chansen, om du inte redan har en setup, du har antagligen varit “bländade” av audio / video blast av en vän system. Den utbredda popularitet stor bild av DVD-skivor har lett efterfrågan på ljud som är lika bra, och dagens typiska hemmabiosystem består av en TV, DVD-spelare, mottagare och surroundljud. Inse fakta: Så populär som begränsad fidelity MP3 kan vara för deras portabilitet, är surroundljud här för att stanna, och rätt väg att gå för någon som älskar spänningen-uppslukande, biograf, flerkanalsljud.

I en nyligen genomförd undersökning av mer än 2.000 vuxna i åldern 18 till 65 över Amerika, gjort i samband med surroundljud pionjär DTS (Digital Theater Systems, Inc.), Nielsen Media Research fastställt att en fullständig 76 procent av nuvarande hushåll hemmabio redan har sant “5.1-kanals” surroundljud för den ultimata filmtittarupplevelse. Studien visar också att hemmabio ägandet har ökat med 120 procent under de senaste åren. En annan studie av marknadsundersökningsföretaget överenskommelserna och lösningar förutspår att 2006 kommer nästan 62 miljoner amerikanska hushåll har ett hemmabiosystem installerat.

Uppenbarligen är många amerikaner handel upp att ta hem ljudupplevelse de känner och älskar från moderna biografer. Ljud har blivit så viktigt, i själva verket, DTS som finna att utbildade konsumenter gör inköpsbeslut när man köper DVD-skivor baserat på förekomsten av ett DTS-ljudspår på skivan. Således är det ingen tillfällighet att några av de mest sålda DVD titlar har DTS, däribland “The Lord of the Rings”, “Master and Commander”, “Pirates of the Caribbean”, “Spider-Man 2”, och många andra . Och varje månad, fler filmer släpps med dessa avancerade ljudspår.

Många hemmabiofantaster erkänna överlägset ljud och övergripande hemmabioupplevelse när DTS ljudspår är inkopplad. DTS-tekniken är inbyggd i praktiskt taget varje hemmabioförstärkare och DVD-spelare på marknaden-mer än 300 miljoner bitar av befintlig hemelektronik redskap. Surroundljud är garanterat att vara en del av den framtida hemmabio redskap samt.

Så hur kommer man igång med att bygga en hemmabio? Enligt Jon Kirchner, VD för DTS, är det otroligt lätt i dessa dagar: “Med priset på systemen väl under $ 500 märke är en stor klingande inställning inom räckhåll för de flesta budgetar och livsrum.”

Ljudet är biljetten till hemmabio när fem högtalarkanaler omger lyssnaren.