hem projekt för optimal falla underhållning utrymme

Ta det utanför

Lägg en mellan zon

Behärska konsten att illusionen

Skapa en lycksalig badrum

Slutgiltiga tankar

ämnen

I likhet med våren, markerar en aktiv tid för hemförsäljning höstsäsongen. Det är också en tid då många amerikaner sprucing upp sina utomhus och njuta av svalare väder med vänner och familj. I båda fallen är vi klämma i hemmet projekt, underhållande, och även underhåll innan byte av årstiderna. Det är viktigt att vi håller i minnet att falla skulle vara en trevlig tid och inte en scramble.

Medan tid är alltid ett bekymmer med hem projekt, en ny rapport från Liberty Mutual Insurance funnit att pengar är också i spetsen för våra sinnen när du startar ett DIY projekt. De flesta amerikaner (78%) väljer att tackla falla hem underhåll DIY vägen, men om du funderar på detta tillvägagångssätt, testa vattnet först så att du vet vad du får in. Medan 72 procent av de tillfrågade aldrig har ägt ett renoveringsobjekt övre tidigare skulle 41 procent av dem som aldrig överväga att köpa en med topp bekymmer är att renoveringar skulle bli för dyrt eller stressande.

Inomhus och utomhus projekt både kan säkert tappa kontrollen om du tar små steg. Som DIYer, det finns många projekt som du kan ta på att optimera hur du underhåller på ditt hus i höst.

Med utomhus, alltid bygga från grunden. Till exempel kan du lägga till en hardscape uteplats din trädgård som en solid grund för att äta och underhållande, och det kommer att minska underhållet behövs för att hålla din trädgård eller gräsmatta ser anlagda.

Du kan också prova att lägga till funktioner för att kontrollera utomhustemperaturen själv såsom värmelampor för de kallare hösten månader eller storskaliga, yttre kvalitet fläktar för sommaren.

Om du är ute efter att starta med ett enklare projekt, är en av de enklaste DIY restaurering av metall utemöbler att ge det en bra buskmarker med en stålborste för att ta bort skräp och rost. Du kan sedan använda ett metalliskt, rost-resistent sprayfärg för att ge befintliga bitar ett helt nytt utseende och finish.

Som rask väder börjar att ställa in, jag rekommenderar också en flexibel inomhus och utomhus. Områden i hemmet som ansluter inomhus och utomhus rum blir mer och mer populärt. Sträcker utrymmen utanför ofta använda rum som kök, familjerum, och källaren rekreationsområden på utsidan med en planerad design som sträcker sig över två utrymmen kan lägga mångsidighet till din befintliga utrymme. Detta kan åstadkommas genom icke-permanenta strukturer som en hyra tält, som kan tändas med hängande lyktor-bara se till att dina nätkablar är lämpade för utomhusbruk.

Om du inte kan ansluta rum på utsidan, finns det fortfarande sätt att skapa illusionen att ditt utrymme är större än den faktiskt är. Lätt DIY fixar inkluderar flytta befintliga möbler runt för att rymma en grupp av människor, liksom att placera stolar på ett sätt som uppmuntrar en-mot-en samtal. Också utse mer än en servering station för semester samvaro så att gästerna är nästan tvungna att gå runt utrymme och inte stanna isolerat till ett område.

Oavsett hur vackra hemmet ser ut, kan en föråldrad badrum förorena gästernas yttranden från ditt hem omedelbart. Om du har en bottenvåningen badrum som känns alltför trånga, saknar integritet, eller behöver uppgradera, överväga en renovering.

Om utrymmet är känslan lite tight, vara noga med att välja element som öppnar upp rummet. Till exempel, snarare än en gardin, installera en glasdörr för din dusch eller badkar. Skapa en visuell brännpunkt liknande paining en färgglad accent väggen är ett annat sätt att göra rummet känns större än den egentligen är. Dessutom kan du lägga till en mosaik mönster på väggarna i ditt badkar. Detta kommer att skapa en illusion av ett större utrymme utan att inkräkta på befintliga marknader.

Oavsett om du väljer att ta på en DIY projekt eller anlita en professionell, att alternativen uppfinna din befintliga utrymme för hösten underhållning är oändliga. Se bara till att du inte försöker att ta på mer än du kan hantera. Innan något projekt, bryta ner och göra en serie korta förteckningar med uppnåeliga tidsfrister organisera till dos per vecka eller månad-inte göra en mil lång lista.

Dessutom, kom ihåg att det i vissa fall kan stora projekt kvalificera sig för speciella besparingar på din hemförsäkring om kompletteras med en professionell entreprenör så ibland finns det roliga grejer att värva hjälp.

Som värd, formgivare, och entreprenör på serien “Elbow Room,” Chip Wade är det från koncept till konstruktion för att visa HGTV och DIY tittare hur du anpassar sina utrymmen och omvandla hus till hus som perfekt passar deras livsstil. Dessutom har Chip fungerat som en representant för många nationella varumärken och är för närvarande en konsult med Liberty Mutual Insurance New Beginnings kampanj.