hem greener: hur man installerar en dag

Steg 1 – Förbered Subsurface

Steg 2 – Att lägga Turf

Steg 4 – utfyllnad Turf

Om du är en ivrig golfspelare, kanske du vill installera en eller flera hem putting greens på din bakgård eller uteplats. När du har en putting green installation hemma, kommer du att kunna förbättra dina kunskaper och spela golf med familj och vänner när du vill.

Det är inte svårt att installera putting green själv. Du kommer definitivt spara pengar genom att inte anställa professionell hjälp. Priset på hyra en entreprenör varierar mellan $ 5000 och $ 25000, beroende på storleken och formen på green.

Se till att du förbereda din trädgård ordentligt innan du börjar installera hem putting green. Det finns två huvudsakliga metoder för att förbereda ytan av din bakgård för detta projekt. Du kan antingen göra en ytan från gjuten betong eller en förening yta av sand och stenar.

Du kan också lägga till några konturer i layouten av hemmet green. Se till att de inte kommer att vara ett hinder för green dränering process. Kom ihåg att välja ett område i din trädgård som har god dränering. Du kommer att behöva ett minimum 1000 kvadratfot för green installationen.

Det finns en annan teknik som kan användas om du vill naturligt gräs i stället för torv. Du kan sätta två skikt, ett av smuts och den andra av krossad sten eller grus för att förbättra dränering. Toppa två undre skikten med en blandning som består av torv och sand.

Ta torv och rulla den på plats. Läs och följ anvisningarna från tillverkaren och ansluta sig till sömmar din hemmaplan. Du kan förankra sidorna av gräset, föra den upp till sidan av ett murverk eller sten uteplats. Om du har en uteplats och du märker att det är i nivå med torv, kan du sätta en tegelsten under den yttre kanten av torv och fäst gräset med lim.

Steg 3 – Välja Grass

Om du bestämmer dig för naturligt gräs, se till att använda rätt typ av gräs beroende på det område där du bor. De flesta människor väljer Bermuda gräs eller krypven för att sätta greener. Om du bor i Florida, till exempel, bör du välja Bermuda typ, medan om du bor någonstans med en sval eller milt klimat, skulle det vara bättre om du väljer krypven. Sår gräsfrö och tillämpa vatten och gödningsmedel enligt tillverkarens anvisningar.

Du kan utfyllnad nya gräset om du verkligen tror att det är nödvändigt. Många tillverkare råda dig att arbeta med partiklar av sand eller gummi över ytan av gräset för att öka användningen av green.