hem förbättring: riktlinjer fyra trappkonstruktions

1. Trappor och räcken

2. slitbanor och stiger

3. Molding

4. spiraltrappor

För dem tillägnad hem förbättring, förr eller senare kommer att vilja bygga eller ändra sin trappa. Kit kan köpas för att bygga trappan samtidigt i linje med regeringens koder, men i vissa fall är dessa trappa kit många inte vara tillräckligt för att ge rätt typ av trappa. Dessutom kommer vissa hem förbättring fans vill utforma sin egen trappa, och utforma detta nummer kan betyda skillnaden mellan att bygga din ideala trappor och med att rita planerna för att få trappor som överensstämmer. Det finns olika regler beroende på stil och typ av trappa som du vill bygga, så grundligt forska lagstiftningen är avgörande för framgången för din avsedd hem förbättring.

Räcken är nödvändig på ena sidan åtminstone någon körning av trappsteg eller en trappa med mer än fyra stammar. Ledstänger får inte vara placerad mindre än 34 inches i höjd över sedan steg, men inte mer än 38 inches. Föreskrifter tyder på att Trappor inte bör vara under 36 inches i bredd över räcket höjd. Nedanför ledstång, kan trappan inte vara mindre än 31,5 inches för en ledstång, och mindre än 27 inches för ledstänger på båda sidor. Ledstången själv kan inte vara längre än 4,5 inches i vardera sidan av trappan. Ledstänger bör vara kontinuerlig över hela längden av trappan, och med en yta på över 1 och en halv inches mellan ledstången och väggen.

För vanliga trappor, bör stigar höjd inte vara mer än 7,65 inches. Fluktuationerna mellan höjden av trappan får inte vara mer än tre åttondelar av en tum. Djupet av slitbanan kan inte vara mindre än 10 inches, mätt horisontellt mellan planen hos utsprånget. Skillnaden mellan djup slitbanor får inte vara mer än tre åttondelar av en tum. Trappsteg som används för att vända ett hörn ska också ha ett djup av minst 10 inches på det bredaste änden, och ett djup på minst slitbana 6 inches vid den smalaste punkten. Vinkeln av en stigar kommer inte att vara mer än 30 grader från vertikal och öppningen på och öppna riser kommer inte att vara tillräckligt för att möjliggöra en 4-tums diameter sfär.

Kant är inte nödvändigt där djupet av slitbanan är mer än 11 ​​inches. På profilen av stegen, skall formen av slitbanan inte vara mindre än tre fjärdedelar av en tum, men inte mer än en och en kvart inches. Omfattningen av slitbanan i dessa riktlinjer får inte avvika mer än tre åttor av en tum över hela trapphuset. Gjutning på trappkanten får inte vara mer än en halv tum.

Spiraltrappor måste överensstämma med 2006 års internationella bostäder kod. Denna kod tvingar trapp byggare för att göra varje steg 26 inches bred, åtminstone, och omkring 7,5 inches djupt. Åtgärder måste vara enhetlig, och ökningen bör inte vara mer än 9,5 inches. När du gör en spiraltrappa, måste du lämna utrymme på omkring 6 fot sex.