hem däckdesign för hus med gå ut källare

Ett hem med en promenad ut källaren är en perfekt kandidat för ett hem däckdesign som innehåller denna unika egenskap. Det finns flera faktorer att ta hänsyn till vid utformningen av däck för denna typ av hus.

Utforma ett däck över en strejk källare, Gå ut källare ingår i många hus byggda på sluttande partier. Den yttre dörren till källaren är ovan jord och öppnar till gården. En upphöjd däck kan byggas över källardörren, som ger tillgång till gården från bottenvåningen i huset.

Kontrollera till lokala förordningar, en av de viktigaste faktorerna för den här typen av hem däckdesign är att det ska bygga enligt byggnormer för ditt område. Besök din lokala byggnadsinspektion avdelning och få alla rätt tillstånd. Lokala förordningar kommer sannolikt att bestämma storleken på dina däck och många aspekter av dess konstruktion.

Följ Säkerhets riktlinjerna, En annan viktig sak att tänka på utformningen av denna typ av däck är säkerhet. Räkna ut hur mycket vikt däcket måste hålla och se till att stöden och bjälklag är tillräckliga. Följ bygga koder i utformningen av stegen. Däcket räcke är en sista viktig faktor. Räcket på denna typ av hem däckdesign måste vara stark och fäst fast till däck.