hem botemedel mot bladlöss

Användning av en hemmagjord Spray

Steg ett – Shade växter

Steg två – Skapa Remedy

Steg tre – Besprutning växter

Steg 4 – Tänk på Predator Insekter

Steg 5 – Överväg Companion Trädgårds

Om du är ett hem trädgårdsmästare, kan en av de mest frustrerande problem vara bladlöss i din trädgård. Dessa små skadedjur kan förstöra dina både växter och din dröm om en vacker trädgård. Bladlöss kan visas över natten och kan ta över din trädgård mycket snabbt. De flesta arter är gröna, päronformad och ungefär 1/8 “i längd. Bladlöss foder av piercing växterna och suger ut sina juicer, så småningom döda anläggningen.

Det finns många sätt att döda dessa små skadedjur och spara din trädgård. Det finns sprayer, rovdjur insekter och följeslagare trädgårdsarbete. Med hjälp av en eller flera av dessa behandlingar kan spara dina växter och ger dig en trädgård att vara stolt över i många år framöver.

Gör detta hem botemedel spray för ansökan så snart som du märker din trädgård har smittats. Denna lösning är gjord av objekt lätt tillgängliga i ditt hem.

Om de drabbade växterna är i krukor, är det bäst att flytta dem i direkt solljus. Oljan i sprayblandningen kan förstora solljuset och bränna växten stjälkar och blad. Om du inte kan flytta växter, ett tunt material såsom cheesecloth eller nylon plåt över växterna kommer att hjälpa.

Blanda olja och diskmedel tillsammans i en liten skål,. Blanda blandningen med vatten,. Häll i en sprayflaska.

För din egen säkerhet, bär skyddskläder, skyddsglasögon och gummihandskar medan sprutning. Spraya inte på en blåsig dag. Täck stjälken och undersidan av bladen. Spraya växterna med denna blandning var och varannan dag tills bladlöss är borta. Denna blandning kommer att kväva de bladlöss och döda dem. Du kan slang av eller torka bort de döda bladlöss efter några dagar.

Det finns insekter som kommer att ligga på bladlöss, men inte skada din trädgård. Fiende bladlöss omfattar nyckelpigor, Lacewing buggar och även en bugg som heter bladlöss rovdjur. Du kan köpa dessa insekter från din stadsdel trädgård leverans eller beställa dem via Internet.

Nyckelpigor lägger hundratals ägg på din drabbade växter. När de kläcks kommer larverna börjar festa på bladlöss. I en 3-6 veckors period, kan larverna sluka några 5000 bladlöss. Släpp bara dessa insekter i din trädgård och låt dem fest. Inom några dagar kommer du att se en betydande minskning av bladlöss.

Det finns växter som naturligt avvärja bladlöss. Dessa inkluderar lök och vitlök, körvel, koriander, dill, fänkål och oregano. Distribuera dessa växter i trädgården kommer att slå tillbaka bladlöss. Dessa växter kan också placeras i krukor och flyttade till de drabbade områdena.